POVESTEA FRUNZELOR - proiect de toamnă

      Îi sunt recunoscătoare Emei pentru idee și pentru materialele puse la dispoziția noastră pe blogul ei, emalascoala.blogspot.ro .
      Eu le-am modificat foarte puțin și le-am folosit la clasă.
      Le-am propus elevilor să realizeze un proiect de toamnă a cărui finalitate să fie o carte. Pornind de la povestirea "Frunza" de Emil Gârleanu, copiii au avut de îndeplinit niște sarcini, la termene stabilite de la bun început. Ei însă nu au respectat întocmai ordinea și termenele, ci au început cu sarcina care le-a plăcut lor cel mai mult. Nu am insistat prea mult pe acest aspect, deoarece ideea era ca ei să lucreze cu plăcere.
      Materialele mele le puteți descărca de aici:
      Proiectele copiilor sunt minunate, începând de la copertele originale până la animăluțele din frunze! Voi expune în această postare doar unele dintre paginile realizate de copii. Pe celelalte le puteți găsi în postările TIPURI DE FRUNZE și ANIMĂLUȚE DIN FRUNZE .
O copertă absolut... sclipitoare!Comentarii

Postări populare de pe acest blog

ȘCOALA DIN PĂDURE - poveste terapeutică

IMAGINI PENTRU DECORAREA CLASEI

ROTUNJIREA NUMERELOR LA ZECI ȘI LA SUTE - fișă pentru portofoliu

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Apreciez ca fiind:

Toate etichetele

Cântece3 che chi1 Ciorchinele1 Cizmuliță pentru Moș Nicolae1 Clasa a II-a36 Clasa a III-a10 Clasa a IV-a9 Clasa I37 Clasa pregătitoare10 CLR19 Comunicare în limba română26 Comunicarea orală1 Covor de frunze1 Culori calde1 Culori reci1 De colorat3 Decorarea clasei2 Dezvoltare personală2 Dialog1 Dialogul1 Din tainele învățăturii2 DP1 Evaluare14 Evaluare CLR6 Evaluare finală3 Evaluare MEM9 Explorarea mediului1 Explozie stelară1 Fisa de lectura1 Fișe7 Flori1 Fluturasi din fructe si legume1 Fluturași1 Formele de relief1 Frunză1 Frunze de toamnă din hârtie1 Fulgi din steluțe franjurate cu om de zăpadă1 ghe ghi1 Grupul de sunete oa1 Grupuri de litere2 Grupuri de sunete1 Iarna2 Indicații pentru redactarea temelor la CLR1 Indicații pentru redactarea temelor la MEM1 Jocuri1 Jucării1 La oglindă...1 Lecturi3 Lecturi pentru clasa I1 Litere dragi1 Managementul clasei1 Matematică6 Matematică și explorarea mediului15 Măr1 Medii de viață1 MEM10 Mindfulness Colouring Sheets2 MM3 Muzică și mișcare3 Orașul1 Panouri2 Păpușa1 Perlele elevilor1 Pictură4 Pinguin din pet-uri1 Pinguini1 Planisfera1 Planșe2 Poezii de primăvară1 Poezii despre furnici1 Portofoliu23 Portofoliu CLR2 Povestea frunzelor2 Povești1 Primăvara4 Proiecte2 Rotunjirea la zeci și la sute1 Scăderea cu împrumut1 Semne grafice1 Șabloane1 Șabloane printabile1 Școala din pădure1 Științe1 Tablou de toamnă1 Teme2 Teste14 Teste CLR5 Teste MEM9 Testul de 10 minute1 Tipuri de frunze1 Toamna8 Ziua Mondială a Zâmbetului1
Afișați mai multe